Onze visie

Kindercentrum 't Molentje

Rituelen

Een ritueel geeft voorspelbaarheid weer een kind weet wat er moet gebeuren en wat er van hem/haar verwacht wordt. Op deze manier heeft een kind alle vrijheid maar met grenzen zichzelf te ontwikkelen. Ook zullen de kinderen via deze weg een soepele overgang naar de basisschool ontwikkelen.

Leergierigheid

Elk kind is leergierig op zijn of haar eigen manier. Die leergierigheid willen wij stimuleren. Samen met uw kind zullen we op een speelse manier op reis gaan, in onze thema’s, speelgoed en knutselmaterialen. Bij ons is er ruimte voor de kinderen om op fantasie volle en leerzame wijze zich op alle gebieden te kunnen ontwikkelen.

Flexibiliteit

Onze opvang is flexibel. Dat houdt in dat wij graag met u als ouders meedenken over de mate waarin u opvang nodig hebt. U betaald bij ons dan ook per half uur en niet per dagdeel.

Visie

Wij staan voor huislijke vertrouwde en veilige opvang. Elk kind is een eigen individu en ontwikkeld zich op zijn/haar eigen manier en tempo. In een vertrouwde omgeving met vaste leidster is het een veilig klimaat voor een kind om zich op emotioneel, motorisch en cognitief gebied te kunnen ontwikkelen. Bij ons staan de kinderen op nummer één!

• Veiligheid / geborgenheid
• Rituelen
• Leergierigheid
• Flexibiliteit

Veiligheid / geborgenheid

Wij weten met onze jarenlange ervaring als leidsters en sommige ook als moeders als geen ander dat het belangrijk is een betrouwbaar adres voor kindercentrum te zijn. Voor u als ouders, maar zeker ook voor uw kind(eren). De opvang moet een plaats zijn waar de ouders zich welkom en de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij zullen er alles aan doen uw kind die plaats te bieden. De kleinschaligheid van onze opvang biedt ons daarin alle mogelijkheden. Al onze leidsters hebben hart voor hun werk en de kinderen.

Kindercentrum 't Molentje